Termes i condicions


Termes i condicions

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

1. PARTS I ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ:

(d’ara endavant també les Condicions Generals o CGC):

D’una banda, el proveïdor dels productes, HORTETDELBAIX S.L., (d’ara endavant també el prestador), amb domicili social a l’av. Segle XXI 52, 08840, Viladecans, Barcelona, N.I.F. B66976879, telèfon d’atenció al client 93 637 68 89, i e-mail: hola@soulblimnature.com, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al Tom 41691, llibre 1078, foli 142, secció 2987, full B-39 Inscripció 1, sent titular del lloc web www.soulblimnature.com, exposa el document contractual que regirà la contractació de productes a través del lloc web ressenyat.

I d’una altra, l’Usuari – Client (d’ara endavant l’Usuari) és la part que contracta el servei i/o compra el producte i al qual se sol·licitarà una sèrie de dades personals per poder fer la comanda i el lliurament. Podeu, de forma voluntària, registrar-vos al lloc web mitjançant un nom d’usuari i contrasenya, sobre els quals teniu responsabilitat plena d’ús i custòdia, essent responsable de la veracitat de les dades personals facilitades al prestador.

AMBDÓS accepten aquest document, i comporta que l’usuari:

 1. Ha llegit, entén i comprèn allò aquí exposat.
 2. Que és una persona gran d’edat i amb prou capacitat per contractar.
 3. Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.
 4. Que ha llegit i accepta les presents condicions generals de compra des del moment que adquireixi qualsevol producte oferit.

Aquest document pot ser imprès i emmagatzemat pels usuaris.

El prestador posa a disposició d’aquests l’adreça electrònica hola@soulblimnature.com perquè plantegin qualsevol dubte sobre aquestes condicions.

Aquestes condicions tindran un període de validesa indefinit i seran aplicables a totes les contractacions realitzades a través del lloc web www.soulblimnature.com del prestador.

El prestador es reserva el dret de modificar unilateralment aquestes Condicions Generals, sense que això pugui afectar els béns o promocions que van ser adquirits prèviament a la modificació, a fi de millorar els productes oferts. En tot cas, abans de comprar els productes cal consultar aquestes condicions generals.

És aconsellable que guardeu una còpia de les dades contingudes en els productes comprats. HORTETDELBAIX S.L. no es responsabilitza de qualsevol pèrdua de dades, fitxers o de qualsevol dany que resultés d’una fallada de còpia de seguretat per part de l’Usuari de les dades contingudes en els productes adquirits com ara targetes de memòria.

HORTETDELBAIX S.L. no es fa responsable de les conseqüències que puguin resultar d’una utilització inadequada dels productes a la venda a la web.

La responsabilitat civil de HORTETDELBAIX S.L. pels productes subministrats queda limitada a l’import dels mateixos, l’usuari renuncia a reclamar qualsevol responsabilitat a HORTETDELBAIX S.L. per qualsevol concepte en qualsevol cas d’insatisfacció dels productes adquirits a la web www.soulblimnature.com , així com possibles errors, lentitud d’accés o errors en l’accés a la web, incloent-hi pèrdues de dades o altre tipus d’informació que hi pugui haver a l’ordinador o xarxa de l’usuari que accedeixi a la web www.soulblimnature.com.

HORTETDELBAIX S.L. és una empresa especialitzada en la venda a distància de fruites, verdures i productes elaborats. HORTETDELBAIX S.L. ven els seus productes a distància per Internet a través de la pàgina web i/o per telèfon. El prestador té una botiga física al C/ Moll 15, 08749, Sant Climent de Llobregat per a la venda dels seus productes.

Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirient, que pugui o tingui el potencial de danyar-ne la bona voluntat o influir-hi de manera negativa. Les activitats següents estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o l’oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al Comprador, Banc Emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes. A més, les activitats següents també estan prohibides explícitament:

– Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys.

2. OBJECTE DEL CONTRACTE

2.1 Àmbit d’aplicació: Aquest contracte té per objecte regular la relació contractual de compravenda nascuda entre el prestador i l’usuari en el moment en què aquest accepta aquestes condicions de compra durant el procés de contractació en línia verificant la casella corresponent. Aquestes CGC s’aplicaran a partir del dia en què es faci la comanda.

La relació contractual de compravenda comporta el lliurament, a canvi d‟un preu determinat i públicament exposat a través del lloc web, d‟un producte concret.

2.2 Territori d’aplicació: La botiga virtual de www.soulblimnature.com està activa per a Barcelona ciutat, Sant Vicenç dels Horts, Obrera, Santa Coloma de Cervelló, Sant Andreu de la Barca, Molins de Rei, Papiol, Castellbisbal, Cervelló, Vallirana, Pallejà, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Sant Climent de Llobregat, Gavà, Castelldefels, Hospitalet de Llobregat, Badalona, ​​Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat Just Desvern, Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat, Montcada i Reixac, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Sant Quirze del Vallès, Bellaterra, Sant Quirze del Vallès, Sabadell, Barberà del Vallès, Terrassa, Matadepera, Vacarisses, Manresa, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Esparreguera, Collbató, Sant Vicenç de Castellet, Castellbell i Vilar, Mataró, Masnou, Alella, Teià, Premià de Mar, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Montgat, Tiana, Pineda de Mar, Granollers, Vilanova del Vallès, Canovell és, La Roca del Vallès, Cardedeu, Sant Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Sant Celoni, Vallgorguina, Sant Celoni, L’Ametlla del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Sant Esteve Sesrovires, Olesa de Montserrat, Igualada, Òdena, Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i Monjos, Pla del Penedès, Olèrdola, Palma de Cervelló, Corbera de Llobregat, Martorell, Sant Sadurní d’Anoia, Masquefa, Vilanova del Camí, Gelida, Pla del Penedès, Vilanova i la Geltru, Sabadell, Sant Pere Ribes, Canyelles, Sant Pere Ribes / Vilanoveta, Olivella, Begues, Sitges, Cubelles, Vendrell, Calafell, Cunit i Segur de Calafell.

2.3 Capacitat per contractar: Per poder realitzar una comanda haurà de ser major d’edat i tenir capacitat per contractar.

2.4 Acceptació del client: La validació d’una comanda a través del web www.soulblimnature.com es fa per correu electrònic i implica, així mateix, l’acceptació automàtica de les CGC. Aquestes condicions estan disponibles a la web www.soulblimnature.com o, si ho desitgeu i sol·liciteu, podem posar-la a la vostra disposició per correu electrònic.

2.5. Modificació de les Condicions Generals de Contractació: HORTETDELBAIX S.L. es reserva el dret a fer canvis i/o modificacions a les presents CGC. Aconsellem als nostres clients que les revisin regularment. En cas que aquests canvis o modificacions s’introduïssin una vegada realitzada una comanda, s’aplicaran les condicions vigents en la data en què es va efectuar aquesta comanda.

3. INFORMACIÓ SUBMINISTRADA A LA WEB www.soulblimnature.com:

3.1 Publicació de preus: Els preus dels productes són els mostrats a cada producte a la nostra web www.soulblimnature.com.

3.2 Informació de productes: La informació que figura a la nostra publicitat, fulletons, altres materials escrits, a la nostra pàgina web o la facilitada a vostè constitueix una invitació a fer una compra. Els continguts de www.soulblimnature.com estan en constant renovació i actualització per oferir als nostres clients la informació més completa i detallada possible. Totes les informacions contractuals presents a www.soulblimnature.com es mostren en llengua catalana i la comunicació amb els clients i usuaris, així com la formalització del contracte, es realitzaran en aquest idioma, si bé, si així ho desitja el client pot fer-se a castellà.

3.3 Disponibilitat del/s producte/s: Pot haver-hi ocasions en què sigui impossible subministrar tots els productes pel fet que aquests no estiguin en estoc o disponibles en el moment de la compra. En aquests casos, el producte en qüestió estarà visible, però no disponible per a la compra.

3.4 Dret d’Anul·lació: HORTETDELBAIX S.L. es reserva aquesta acció (dret d’anul·lació) de l’enviament d’un producte determinat que no compleixi els requisits de qualitat imposats a tots els productes de www.soulblimnature.com. Per al cas que es detectés aquesta manca de qualitat, el servei d’Atenció al Client de HORTETDELBAIX S.L. us suggerirà un producte de reemplaçament i, si el reemplaçament no és del gust del client, es procedirà al reintegrament del cost del producte.

3.5 Comandes les 24h, tots els dies de l’any: L’horari de recepció de comandes és de vint-i-quatre (24) hores els tres-cents seixanta-cinc (365) dies de l’any, si bé no es processaran comandes realitzades després de les dotze (12: 00) hores, quedant per al dia hàbil següent a Viladecans (Barcelona). Les comandes que es rebin els divendres es processaran perquè arribin els dies dilluns o primer dia hàbil, i les recepcionades els dies dissabte fins a les 12 del matí, seran lliurades els dilluns (o primer dia hàbil següent). Després d’aquesta hora seran processats els dies dilluns i lliurats el dia hàbil següent, a Viladecans (Barcelona).

3.6 Frau: Si HORTETDELBAIX S.L. sospita o detecta alguna anomalia o frau; es reserva el dret d’anul·lar la transacció per motius de seguretat.

4. PROCEDIMENT DE COMPRA:

L’usuari per poder accedir als productes oferts pel prestador, es pot donar d’alta a través del lloc web mitjançant la creació d’un compte d’usuari. Per fer-ho, l’usuari haurà de proporcionar de manera lliure i voluntària les dades personals que li seran requerides.

L’usuari seleccionarà un nom d’usuari i una contrasenya, comprometent-se a fer-ne ús diligent, i no posar-los a disposició de tercers, així com a comunicar al prestador la pèrdua o robatori dels mateixos o del possible accés per un tercer no autoritzat , de manera que aquest procedeixi al bloqueig immediat.

L’usuari no podrà triar com a nom d’usuari paraules que tinguin com a fi, confondre’n d’altres per identificar-lo com a membre integrant del prestador, així com expressions malsonants, injurioses i en general, contràries a la llei o a les exigències de la moral i bons costums.

Un cop seleccionats els productes, s’informa que de conformitat amb allò que exigeix l’art. 27 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, el procediment de contractació seguirà els passos següents:

 1. Escollir el producte fent-hi clic, i si voleu comprar-lo heu de fer clic a “afegir” i s’afegirà automàticament al “carret de compra”.
 2. Si voleu afegir més productes, haureu de seleccionar-los. Si per error n’heu afegit algun que no volgués, haureu d’anar a la cistella de compra i clicar a l’opció d’eliminar del carret de compra.
 3. Escollit/s el/els producte/s, haurà de clicar a la pestanya de “confirmar”, per fer la comanda. En clicar en aquesta opció, apareixerà la confirmació de la compra (resum de la comanda realitzada. Si tot està correcte i decideix fer la compra ha de fer clic a “procedeixi a pagar”.
 4. Se solicitará las credenciales del usuario, mediante tres formas:
  • el registre de l’usuari: si no és usuari registrat prèviament, per poder realitzar la compra (aquest registre és gratuït), caldrà emplenar un formulari de recollida de dades (on haurà d’acceptar l’ús del tractament de les seves dades per a la gestió del registre i en cas que ho desitgi podeu donar el vostre consentiment per rebre la news).
  • Si ja estigués registrat i fos ja client: pot accedir a les seves dades fent clic al botó d’usuari ja registrat, inserir el nom d’usuari i la contrasenya.
  • Compra com a Convidat: se sol·liciten una sèrie de dades personals per poder realitzar la comanda i el lliurament posterior, i després se sol·licita el consentiment de l’usuari per guardar les seves dades. Si ho presta, es guarden i se li enviarà informació de productes si així ho permet, si no les dades es guardaran per a futures compres només.

S’han de revisar els controls de correu brossa i de correu no desitjat de la safata d’entrada del correu electrònic i verificar sempre que les dades del contacte que proporcioneu són correctes.

 • Un cop registrades o emplenades les vostres dades en la compra com a convidat, apareixerà una pantalla d’observacions, on podreu indicar l’horari de lliurament; una casella de verificació que l’haurà de marcar ja que és l’acceptació d’aquestes Clàusules Generals de Contractació i l’acceptació del tractament de les dades per a la gestió de la comanda.
 • Per finalitzar el procés, haureu de clicar al botó procediu a pagar.

En tot cas, la plataforma de contractació del prestador informarà l’usuari, una vegada finalitzat el procediment de contractació, via correu electrònic respecte de totes les característiques, preu, formes de transport, data de contractació i terminis de lliurament del producte comprat.

Si hi hagués qualsevol tipus d’error a l’adreça indicada oa qualsevol altre punt de la comanda, ho haurà de notificar immediatament a l’adreça de correu electrònic que apareixerà a la web per procedir a l’esmena d’aquest error.

Davant de qualsevol dubte podeu contactar amb el nostre servei d’Atenció al client a través de qualsevol dels mètodes que es faciliten a la web www.soulblimnature.com.

HORTETDELBAIX S.L. proporcionarà Atenció al Client de forma GRATUÏTA a través del nostre email de contacte hola@soulblimnature.com, si tria un altre mitjà de comunicació alternatiu, l’usuari és qui haurà de fer-se càrrec del cost particular del mateix.

HORTETDELBAIX S.L. posa a la vostra disposició telèfons a Espanya subjectes al cost del vostre operador de telefonia.

COMPRA COM A CONVIDAT/DA.

Aquesta pàgina web també permet la compra a través de la funcionalitat de compra com a convidat. En aquesta modalitat de compra, se us sol·licitaran únicament les dades imprescindibles per poder tramitar la vostra comanda. Un cop finalitzat el procés de compra, se us oferirà la possibilitat de registrar-se com a usuari o continuar com a usuari no registrat.

5. ENVIAMENT

5.1 Empresa de transport: es realitzaran a través de HORTETDELBAIX S.L. el telèfon d’Atenció al Client és 93 637 68 89.

5.2 Despeses d’enviament: Les despeses d’enviament estàndard s’aplicaran de la manera següent:

Per a les comandes lliurades a la zona 1 (BAIX LLOBREGAT I BARCELONA), el cost de l’enviament serà el següent:

 • Per a les comandes compreses entre 25,01€ i 45 €: 5€
 • Per a les comandes compreses entre 45,01 € i 65€: 3€
 • Per a les comandes superiors a 65€ o lliurament a la botiga: gratuït

Per a les comandes lliurades a la Zona 2 (PERIFÈRIA FORA DE BARCELONA), el cost de l’enviament serà el següent:

 • Per a les comandes compreses entre 25,01€ i 35 €: 10€
 • Per a les comandes compreses entre 35,01 € i 65€: 5€
 • Per a les comandes compreses entre 65,01€ i 100€: 3€
 • Per a les comandes superiors a 100€ o lliurament a la botiga: gratuït.

Quan l’usuari client afegeixi a la cistella el producte i confirmi l’adreça d’enviament, el sistema automàticament us mostrarà el preu de l’enviament abans esmentats.

5.3 Adreça d’enviament:  El lliurament de les comandes es realitzarà de dues maneres possibles:

a. al domicili de lliurament designat lliurement per l’usuari. De tal manera, el prestador no assumeix cap responsabilitat per quan el lliurament del producte no arribi a realitzar-se com a conseqüència que les dades facilitades per l’usuari siguin falses, inexactes o incompletes o quan el lliurament no es pugui efectuar per causes alienes a l’empresa de enviaments, assignada per a aquest efecte, com ho és l’absència del destinatari;

b. en alguna de les dues botigues de HORTETDELBAIX S.L.:

 • Avda. Segle XXI, 52, 08840 Viladecans
 • C/ Moll 15, 08749, Sant Climent de Llobregat

Quan es fa la compra s’escull el lloc d’enviament i/o recollida.

L´horari de lliurament de la comanda serà en horari de treball habitual.

Sense perjudici de l’anterior el prestador ha adoptat les mesures exigides a un comerciant diligent perquè el lliurament es pugui efectuar en el temps acordat, per la qual cosa no es pot imputar cap responsabilitat en contra del prestador.

Els enviaments només es realitzen a les destinacions de Baix Llobregat, Barcelona i Sant Vicenç dels Horts, Obrera, Santa Coloma de Cervelló, Sant Andreu de la Barca, Molins de Rei, Papiol, Castellbisbal, Cervelló, Vallirana, Pallejà, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, St. Despí, Sant Feliu de Llobregat, Montcada i Reixac, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Sant Quirze del Vallès, Bellaterra, Sant Quirze del Vallès, Sabadell, Barberà del Vallès, Terrassa, Matadepera, Vacarisses, Manresa, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Esparreguera, Collbató, Sant Vicenç de Castellet, Castellbell i Vilar, Mataró, Masnou, Alella, Teià, Premià de Mar, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Montgat, Tiana, Pineda de Mar, Granollers, Vilanova del Vallès, Canovelles , La Roca del Vallès, Cardedeu, Sant Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Sant Celoni, Vallgorguina, Sant Celoni, L’Ametlla del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Sant Esteve Sesrovires, Olesa de Montserrat, Igualada, Òdena, Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i el Monjos , Pla del Penedès, Olèrdola, Palma de Cervelló, Corbera de Llobregat, Martorell, Sant Sadurní d’Anoia, Masquefa, Vilanova del Camí, Gelida, Pla del Penedès, Vilanova i la Geltru, Sabadell, Sant Pere de Ribes, Canyelles, Sant Pere de Ribes / Vilanoveta, Olivella, Begues, Sitges, Cubelles, Vendrell, Calafell, Cunit i Segur de Calafell.

HORTETDELBAIX S.L. posarà tots els mitjans al vostre abast perquè la vostra comanda sigui lliurada dins el termini que figura a la nostra web a data d’emissió de la confirmació de comanda.

5.4 Terminis de lliurament: El termini de lliurament sol estar comprès entre 24-72 hores depenent del producte, segons la població de destinació i la forma de pagament escollida. Aquest terme s’entén sempre que s’hagi confirmat la disponibilitat del servei i comprovat el pagament complet de la comanda. En el cas de productes no disponibles en el moment de la compra, el nostre Servei d’Atenció al Client us podrà facilitar la informació de disponibilitat.

Si heu sol·licitat diversos productes en una mateixa comanda tingueu en compte que poden tenir dates de disponibilitat diferents, en aquest cas podria rebre’ls en diferents dates. Tingueu en compte que, davant la manca de disponibilitat d’alguna de les referències en el moment de l’enviament, teniu dret a la cancel·lació de la comanda en qualsevol moment abans d’enviar-la contactant amb el nostre servei d’Atenció al Client a través de la següent adreça de correu electrònic: hola@soulblimnature.com indicant el número de comanda.

5.5 Confirmació de l’enviament: En el moment del lliurament de la comanda al nostre transportista, us enviarem confirmació de l’enviament a l’adreça de correu electrònic que heu facilitat en realitzar la comanda.

5.6 Danys al lliurament: Els productes s’envien en embalatge segur. Si en el moment del lliurament s’apreciés de forma visible i clara, sense necessitat de manipular els embalatges d’enviament o els propis del producte, que un producte té defectes provocats per danys causats del transport o s’aprecia, de la mateixa manera, un error a la mercaderia rebuda, el client ha de contactar immediatament amb la nostra línia d’Atenció al Client 93 637 68 89 o al emailhola@soulblimnature.com per poder instar la devolució del producte o productes afectats i procedir a substituir-los per un altre en condicions òptimes o bé, realitzar el reemborsament del preu pagat per aquest, segons ens indiqui en aquest correu electrònic.

Igualment, si es detecten danys al producte una vegada obert l’embalum estant l’embalatge en perfectes condicions, el consumidor i usuari haurà d’informar el venedor de la manca de conformitat en el termini de dos mesos des que en va tenir coneixement en la nostra línia de Atenció al Client 93 637 68 89 o al email hola@soulblimnature.com.

Preus i terminis de la validesa de les ofertes:

Tots els preus exposats a la botiga www.soulblimnature.com inclouen l’IVA vigent al moment de la compra. Tots els preus que consten a la web són vàlids i s’expressaran a la moneda Euro (€). Aquestes despeses, llevat que s’indiqui expressament el contrari, no inclouen les despeses d’enviament, manipulació, embolcall, assegurança d’enviaments o qualsevol altre servei addicional i annex al producte o servei adquirit.

IMPOST SOBRE EL VALOR AFEGIT: De conformitat amb el que disposa l’article 68 de la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l’impost sobre el valor afegit, el lliurament dels productes s’entendrà localitzat al territori d’aplicació de l’IVA espanyol si la direcció de lliurament està en territori espanyol tret de Canàries, Ceuta i Melilla. El tipus d’IVA aplicable serà el legalment vigent a cada moment en funció de l’article concret de què es tracti.

L’usuari rebrà la factura de la comanda a l’adreça de correu electrònic proporcionada per l’usuari un cop feta la compra.

Els preus aplicables a cada producte seran els publicats a la web i aplicats de forma automàtica pel procés de contractació en la darrera fase del mateix.

En els casos de promocions de durada limitada, el descompte de la promoció s’aplicarà sempre que la comanda hagi estat registrada durant el període de promoció.

La modalitat de lliurament es detalla a l’apartat 8 d’aquestes Condicions.

Les dades registrades pels diferents mètodes de pagament constitueixen una prova de la data en què es van realitzar les transaccions financeres i serviran per determinar si aquesta comanda està subjecte a promoció o no.

Per a qualsevol informació sobre la comanda, l’usuari podrà contactar a través del telèfon d’atenció al client del prestador o per correu electrònic a l’adreça facilitada.

6. PREUS I VALIDESA DE LES OFERTES

Tots els preus exposats a la botiga www.soulblimnature.com inclouen l’IVA vigent al moment de la compra. Tots els preus que consten a la web són vàlids i s’expressaran a la moneda Euro (€). Aquestes despeses, llevat que s’indiqui expressament el contrari, no inclouen les despeses d’enviament, manipulació, embolcall, assegurança d’enviaments o qualsevol altre servei addicional i annex al producte o servei adquirit.

IMPOST SOBRE EL VALOR AFEGIT: De conformitat amb el que disposa l’article 68 de la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l’impost sobre el valor afegit, el lliurament dels productes s’entendrà localitzat al territori d’aplicació de l’IVA espanyol si la direcció de lliurament està en territori espanyol tret de Canàries, Ceuta i Melilla. El tipus d’IVA aplicable serà el legalment vigent a cada moment en funció de l’article concret de què es tracti.

L’usuari rebrà la factura de la comanda a l’adreça de correu electrònic proporcionada per l’usuari un cop feta la compra.

Els preus aplicables a cada producte seran els publicats a la web i aplicats de forma automàtica pel procés de contractació en la darrera fase del mateix.

En els casos de promocions de durada limitada, el descompte de la promoció s’aplicarà sempre que la comanda hagi estat registrada durant el període de promoció.

La modalitat de lliurament es detalla a l’apartat 8 d’aquestes Condicions.

Les dades registrades pels diferents mètodes de pagament constitueixen una prova de la data en què es van realitzar les transaccions financeres i serviran per determinar si aquesta comanda està subjecte a promoció o no.

Per a qualsevol informació sobre la comanda, l’usuari podrà contactar a través del telèfon d’atenció al client del prestador o per correu electrònic a l’adreça facilitada.

7. FORMES DE PAGAMENT

A continuació, detallem els sistemes disponibles:

7.1 Pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit: L’usuari haurà de disposar de targeta de crèdit o dèbit en vigor, on haurà d’especificar tots els dígits del número de la targeta al formulari corresponent. L’operació es formalitza en el moment de fer la comanda. Només s’accepten pagaments amb targetes segures en què s’efectua autenticació de la seva identitat com a titular de la targeta segons el mètode establert pel banc, a través de comerç electrònic segur (“Verified by Visa” i “MasterCard SecureCode”). La comanda no es podrà tenir en compte i no serà tramitada fins que el pagament hagi estat autoritzat pel teu banc o caixa.

S’utilitza el sistema anomenat SSL (Secure Sockets Layer), sistema de pagament en un entorn segur ja que permet el xifratge de la informació transmesa durant la transacció, assegurant-ne la confidencialitat.

7.2 Pagament mitjançant transferència o ingrés a compte: Al moment de finalitzar la comanda, l’usuari rebrà les instruccions amb el número de compte per abonar la comanda. És fonamental que s’indiqui clarament el número de comanda assignat i el nom de l’usuari a l’ordre de transferència. Per poder confirmar la comanda serà necessari realitzar-la en un termini de 7 dies, en cas contrari serà cancel·lada al nostre sistema.

8. DRET DE DESISTIMENT

8.1 Dret de desistiment: El dret de desistiment no serà aplicable en virtut de l’article 103 de la Llei 3/2014, de 27 de març, per la qual es modifica el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris. per als contractes que es refereixin al subministrament de béns que es puguin deteriorar o caducar amb rapidesa.

8.2 Devolució per error a la comanda per part de HORTETDELBAIX S.L.: Quan el producte no es correspongui al de la comanda, a causa d’algun error imputable a l’empresa, l’usuari haurà de comunicar-ho per mail a la companyia tan aviat com sigui possible; GROUP FRUCTUSWEB S.L. correrà amb les despeses de recollida del producte enviat per error i entrega del corresponent a la comanda realitzada.

9. REINTEGRAMENTS

En cas que HORTETDELBAIX S.L. detectar manca de qualitat en un producte sol·licitat, us avisarà abans de la recollida i us suggerirà un producte de reemplaçament i, si el de reemplaçament no és del gust del client, es procedirà al reintegrament del cost d’aquest producte.

10. GARANTIES APLICABLES I SERVEIS POSTVENDA:

10.1 Garantia: Tots els productes oferts a través del lloc web són completament originals, llevat que s’indiqui el contrari a la seva descripció.

10.2 Garantia en cas de producte defectuós: En cas de producte defectuós, GROUP FRUCTUSWEB S.L. haurà de procedir a la substitució, la rebaixa del preu o la resolució del contracte (segons correspongui), gestions que seran gratuïtes per a l’usuari.

11. NUL·LITAT I INEFICÀCIA DE LES CÀUSULES

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes Condicions Generals fos declarada, totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, aquesta nul·litat o ineficàcia afectarà tan sols aquesta disposició o la part d’aquesta que resulti nul·la o ineficaç, subsistint les Condicions Generals en tota la resta, tenint aquesta disposició, o la part de la mateixa que resulti afectada, per no posada.

12. RESOLUCIÓ DE LITIGIS EN LÍNIA (ONLINE DISPUTE RESOLUTION):

D’acord amb l’Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013, la Comissió Europea facilita una plataforma d’accés gratuït per a la resolució de conflictes en línia entre l’USUARI i el PRESTADOR, sense necessitat de recórrer als tribunals de justícia, mitjançant la intervenció de un tercer, anomenat Organisme de resolució de litigis, que actua d’intermediari entre tots dos. Aquest organisme és neutral i dialogarà amb ambdues parts per assolir un acord, podent finalment suggerir i/o imposar una solució al conflicte. Enllaç a la plataforma ODR: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

13. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Aquestes condicions s’han de regir o interpretar d’acord amb la legislació espanyola en allò que no estigui expressament establert. El prestador i l’usuari acorden sotmetre qualsevol controvèrsia que pogués suscitar-se de la prestació dels productes o serveis objecte d’aquestes Condicions, als Jutjats i Tribunals del domicili del prestador (si no és considerat com a consumidor a efectes del TRLGDCU) o de l’usuari (si és considerat com a consumidor a efectes del TRLGDCU).

14. NORMATIVA APLICABLE:

Les presents Condicions Generals estan subjectes al que disposa:

Normativa europea que regula el comerç electrònic:

 • Directiva 97/7/CE relativa a la protecció dels consumidors en matèria de contractes a distància (Directiva de vendes a distància);
 • Directiva 2000/31/CE relativa a determinats aspectes jurídics dels serveis de la societat de la informació, en particular el comerç electrònic al mercat interior (Directiva sobre el comerç electrònic).

Normativa espanyola:

15. COMENTARIS I SUGGERIMENTS:

Els vostres comentaris i suggeriments seran ben rebuts. Us preguem que ens envieu aquests comentaris i suggeriments a través del nostre formulari de contacte.

A més, tenim fulls oficials de reclamació a disposició dels consumidors i usuaris. Podeu sol·licitar-les trucant al telèfon d’Atenció al Client 93 637 68 89 o mitjançant el nostre formulari de contacte.